A Pacsizol Clean Kft.,mint takarítási szolgáltatásokat nyújtó cég 2022 elején lett alapítva,de az alap szolgáltatások már elöbbekre is a piacon voltak.
Egyéni vállalkozásnak indult még 2020-ban,de ez a forma gyorsan kinőtte magát.
A cégnév a tulajdonos ötlete alapján,a gyermekei neveiből állt össze (Patrícia,Csilla,Zoltán),de egyben utal a sikeres üzletkötés és a partneri kapcsolat jellegére is.
Mindig a megbízhatóságról,pontosságról,és az elégedettségről voltunk ismertek,ennek köszönhető a fejlődés.Mint sokan mások,mi is az alapoktól indultunk,pár felmosóval és porszívóval,csekély fős létszámmal.
Az elégedett partnerek ajánlásával,a folyamatos új lehetőségek keresésével,a technológia fejlesztésével sikerült szintet lépnünk.
Munkát,energiát nem sajnálva,a tudásunkat magas szinten átadva,mára képzett,precízen dolgozó kollégákkal büszkélkedhetünk.Folyamatosan fejlődött a technológia,megismertük a fortélyokat,kifejlesztettük a saját rendszerünket,kitapasztaltuk a tisztítószerek hatékonyságát,ezekkel együtt lényegesen rövidebb idő alatt is magasabb szintű, minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani.A már meglévő partnereinkkel szinte baráti viszonyt ápolunk és célunk,hogy a leendő partnereinkel is hasonló kapcsolat alakuljon ki.Partnereink,megrendelőink közt széles a kör,hisz a lakástulajdonostól kezdődően,egész a gyártulajdonosig terjed.Vannak építési kivitelezők akikkel szerződésben állunk,és minden épületátadáskor kizárólag mi végezzük el a szennyes munkát,vannak üzemek ahol az időszakos nagytakarításokat végezzük,de soha nem hanyagoljuk el a magán megrendelőket sem.Dolgozunk alvállakozásba is,folyamatos együttműködésben többek között,egy miskolci,egy budapesti ,és egy győri székhelyű Kft-vel.

Referenciáink és folyamatos megrendelőink közé tartoznak pl.:,Dunántúli Református Egyház...MTA (Magyar Tudományos Akadémia) üdülőinek a takarítása.....Református gimnázium és annak kollégiumának napi takarítása Pápa....Begavill-2003 Kft. Budapest... .HD-IN Kft Filmworks filmstúdió Budapest....Kossuth Lajos technikum és kollégium Győr....Rossmann drogéria üzletlánc 35 üzletének időszakos nagytakarítása és időszakos kirakat tisztítása....Kvantor ingatlan Kft Sopron....Kúria Zrt Bük....Babo Invest Kft Balatonboglár....Appy közhasznú alapítvány Budapest....UNIX Autó Kft.....Mile Kft Győr....Euronics Magyarország Kft ....Oltalom Idősek otthona Farkasgyepű.....Rév-Kapu Kft Győr.....Pesti Építő Zrt Budapest.....Paduc étterem Sárvár.....ÉP-KŐ design Kft. Pápa.....Safety Logistic Kft Győr,stb,stb,emelett számos,számolatlan magánjellegű megrendelés,köztük a pápai NATO légibázison dolgozó katonai családok.
Továbbá alvállalkozásban:
Velux Fertőd,és Velux Fertőszentmiklós, Tesco üzletek kisegítő takarítása Sopron,Győr és Szombathely,Evangélikus Szeretet ház Győr ,Hidrostal Kft.Nyúl,,Sick Kft. Kunsziget ,Péterfy általános iskola Győr

A szolgáltatások a munka nagyságának mértékétől függően,az egész dunántúlon elérhetőek.

Lakossági ügyfeleknek,egy bizonyos összeghatárig ÁFA mentesen végezzük a szolgáltatásokat!

Nézze meg kínálatunkat,és keressen bennünket bizalommal!