Ipari Takarítás

Speciális,de kímélő vegyszerekkel,gépekkel tudjuk tisztítani a termelőcsarnokok padozatát,a berendezéseket,gépeket,gépsorokat. Időszakos nagytakarítások,ablaktisztítások,fenntartó takarítások széles választékával állunk rendelkezésükre.

Nagytakarítás

Iskolák,Közintézmények,Üzletek,Szállodák teljeskörű nagytakarítása

Építés,felújítás utáni takarítás

Átadás előtti ,felújítás utáni teljeskörű takarítások. Nagy gyakorlattal vállalunk nagytakarítást építőipari munkálatok után. Legyen az gyárcsarnok,társasház,üzlethelység,családi ház,kórház,vagy uszoda,bízza ránk a megtisztítását.

Napi és rendszeres takarítás

Rendelkezésre állunk napi,vagy időszakos,rendszeres takarításokban is. Apartmanok,üzletek,éttermek,szállók,intézmények napi,heti takarítása az önök igényei szerint.

Takarítás lakossági ügyfeleknek

Lakossági ügyfeleinknek is állunk rendelkezésükre. Családi házak,lakások,nyaralók rendszeres takarítása,illetve időközönkénti nagytakarítása. Felújítás utáni nagytakarítások,átadás,beköltözés előtti teljes takarítások. A lakossági takarítás az otthonok és lakások rendben tartásával foglalkozik. Legfeljebb azok az érintettek, akiknek nincs idejük vagy energiájuk a háztartási feladatokra, vagy akik szakértelmet igénylő takarítási feladatokat szeretnének elvégezni otthonukban. A lakossági takarítás magában foglalja az alapvető takarítási feladatokat, mint például a porszívózás és felmosás, a portörlés, a konyha és a fürdőszoba takarítása, az ablakok tisztítása és a szemét eltakarítása. Azonban a lakossági takarítók általában rugalmasak és személyre szabják a szolgáltatásokat az igényeknek megfelelően, így akár mélytakarítást is végezhetnek, beleértve az ágyak és a szőnyegek tisztítását is.

Ablak,Üveg tisztítás

Ablak,Üveg tisztítás

Megrendelésre vállalunk csak ablak,üvegfelületek tisztítását is.

Zöldterület kezelés

Lakossági és vállalati ügyfelek részére egyaránt nyújtunk zöldterület gondozási szolgáltatást,már 1000 m2-től. Fűkaszálás motoros,damilos fűkaszákkal.Fűnyírás,bozótírtás.

Szőnyegek és kárpitos bútorok tisztítása

Szőnyeg és kárpit tisztítása helyben,kiszállással. Nem kell bajlódni a szállítással,a munkát az ön otthonában,irodájában elvégezzük.

Tisztítások magasnyomású mosóval

Lakossági és vállalati ügyfelek részére egyaránt elérhető a szolgáltatás. Magasnyomású mosóval tisztítandó felületek lehetnek pl -Térkő,térburkolat -Lábazatok -Kerítések -Oldalfalak,homlokzatok