1

Nagytakarítás és épitőipari munkálatok utáni takarítás.

A nagytakarítás az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a lakossági és az üzleti ügyfelek körében.Nem csak lakás és családiház tulajdonosok,de irodaházak,szállodák,üzletek, közületek,közintézmények is közkedvelten élnek eme lehetőséggel. A nagytakarítás magába foglalja az egész épület belső takarítását,külön kérésre a külső felületek,és az udvar rendezését is. -pókhálózás -porszívózás -felmosás -ablak és redőny tisztítás -vízkőtelenítés a vizes blokkokban -ajtók,csempék,lambéria stb mosása 800-1000 ft/m2 További lehetőség a pipere takarítás,ami a felsoroltakon túl még tartalmazza a bútorok portalanítását,szekrények át mosását,szekrények-bútorok belső portalanítását. 1100-1200 ft/m2 Az építőipari munkálatok utáni takarítás egy másik népszerű szolgáltatás a lakossági,a közületek,és az üzleti tevékenységet folytatók körében.A szolgáltatás kifejezetten arra irányul mikor festés,felújítás történt az épületben,vagy végzett a kivitelező a teljes építési munkálattal és átadásra,vagy beköltözésre vár az épület(ek) A négyzetméter ár tartalmazza az üveg és a burkolatok tisztítását is,nincs külön díj rá felszámolva. Négyzetméter árakban nagy különbség látható,hisz nem mindegy,hogy egy családi házról,vagy egy 10 000 m2-es csarnokról beszélünk.Továbbá a munka jellege is meghatározó,mert lehet az épület teljesen üres,vagy már bútorozott,gépesített. 250-1700 ft/m2.

2

Ipari takarítás

Ez a szolgáltatás kimondottan ipari létesítményeket,gyárakat,termelési területeket céloz meg.Speciális,kímélő szerekkel,gépekkel és felszerelésekkel tisztítjuk meg a gyártósorokat,a csarnokok padozatát,berendezéseket,gépeket. Továbbá minden más kategóriából hozzá rendelhető szolgáltatással állunk rendelkezésre,így akár komplett takarítást is tudunk végezni egy adott területen.Minden esetben helyszíni felmérés és pontos egyeztetés után küldünk árajánlatot.

3

Magasnyomású mosóval történő tisztítások

Széles a paletta ebben a kategóriában,hisz sok olyan felület van,amit ezzel a módszerrel tisztítunk.A tisztítandó felületek lehetnek pl:tetők,oldalfalak,homlokzatok,térkő,térburkolat ,lábazat,kerítés,teraszok,sírkő,Minden esetben szükségünk van víz és áramforrásra legfeljebb 100 méteres távolságon belül,ezt kérem vegyék figyelembe.Ebben a szolgáltatási formában is korrekt árakon dolgozunk,kérem érdeklődjön telefonon,vagy emailben.

4

Ablak,üveg,szőnyeg és kárpit tisztítás

Vállalunk csak kimondottan ablak,kirakat,üvegfalak tisztítását lakossági és üzleti ügyfeleknek.Ebben a kategóriában a lakásoktól,családi házaktól indulva,üzleteken,szállodákon,irodaházakon át,egészen az üzemekig,gyárakig van lehetőség üvegek tisztítását rendelni. 300-1200 ft/m2 Szőnyegek,padlószőnyegek,kárpitos bútorok,székek tisztítása szintén elérhető lakossági és üzleti,vállalati ügyfeleknek is. Ezeknél a munkálatoknál nem dolgozunk óradíjban,kizárólag m2,darab,vagy ülőrészenkénti díjban.Minden esetben figyelembe vesszük a szennyeződés mértékét illetve,ha van a foltok(pl vér,kávé,kakaó)eltávolításának lehetőségét. példák:padlószőnyeg 700-900 ft/m2.Normál szövésű,hosszú szálú szőnyegek 800-1000 ft/m2.Normál székek 400-500 ft/db.Kanapék,heverők,plusz ágyazhatók 8000-10000 ft/db.Fotel 4000-4500 ft/db.Franciaágyak 10000-13000 ft/db.Ülőgarnitúrák 4000-4500 ft/ülőrész,amit a következő példában látni.3-2-1 garnitúra 3+2+1=6 ülőrész.

5

Kiegészítő információk

A megadott árak NEM tartalmazzák az ÁFA-t,viszont a lakossági ügyfeleknek van lehetősége áfa mentes szolgáltatást rendelni. A megadott árak tartalmazzák a kiszállási díjat(Pápa 50 km-es körzetében),továbbá minden gépet, felszerelést,tisztítószert a cég biztosít,így ez nem a megrendelő feladata.Fontos információ,hogy az olyan munkavégzésnél,ahol pl kosaras emelőre van szükség,annak a díját az árak nem tartalmazzák,illetve az ilyen jellegű munkák plusz munkadíjjal járnak.Tisztelettel kérjük a leendő megrendelőt,hogy a kapcsolatfelvétel előtt,mérje fel a munka jellegét,nagyságát.Rugalmasak vagyunk a távolságban,akár 200-300 km se akadály,rugalmasak vagyunk a személyzettel,a munák jellegével,de természetesen nem küldünk el egy kollégát 100 km-re 5 db ablakot,vagy egy ágyat megtisztítani.Ezek olyan költségekkel járnának,hogy a megrendelőnek túlárazás jönne ki,ez viszont egyik félnek se jó.Vonzó lehet viszont akár több kategóriából is egyszerre rendelni,esetleg rendszerszerűen kérni egy szolgáltatást,vagy nagy volumenű munkát megrendelni,mert adott esetben tudunk rá kedvezményt biztosítani.